Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

Det verkar inte bättre...

Av Lotta - 25 oktober 2009 17:31

---

...än att jag får försöka leta reda på en ny blogg :(. Anledningen till att jag valde denna en gång var att den var enkel, stilren och reklamfri. Nu har den ju som alla säkert sett fått en reklambanner. Och det är väl i.o.f.s ok, men inte animerade (dvs rörliga) reklambanners, som stör enormt mycket om man ska läsa något i lugn och ro. Förklaringen lyder "Ett mål med att få reklamintäkter är även att kunna erbjuda fri uppladdning av bilder, gratis SMS-bloggning m.m samt att vi ska få mer resurser till att vidareutveckla bloggarna med fler funktioner."

Jag känner att det var bra som det var i sin enkelhet. Och jag har hellre haft kvar betaltjänsten för fler än 200 bilder och sluppit reklamen... Men, men... Jag ska börja söka i Bloggdjungeln få se om jag hittar något passande.


Hörs!


---

 
ANNONS
 
Anna Nordén

Anna Nordén

25 oktober 2009 20:41

Och jag ska hålla koll på din blogg å än en gång tassa i dina fotspår till en bättre blogg -hoppas jag! :)

http://www.annanorden.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Peo

25 oktober 2009 20:50

Kolla på blogspot vad du tycker om den bloggen. Helt utan reklam och du kan ha hur mycket bilder du vill. Vill du tjäna pengar på bloggen kan du välja att ha reklam i den, annars är det utan som sagt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 16 augusti 2010 10:00

--- Känns som bloggen kanske börjar bli lite onödig? Jag skriver ju nästan aldrig numera. Det som man förmedlar på nätet förmedlas ju nästan uteslutande via fb idag. Jawell (eller ska jag säga "jawhoul"??   ), vi får väl se hur det blir framöver   ...

Av Lotta - 5 april 2010 14:46


--- Häromdagen ute på promenaden med vovvarna så kom jag att fundera över hur olika individer de är egentligen. Jag körde flera omgångar och Cragge & Våris gick tillsammans första vändan. De travar på framför mig på vägen, lugnt och sansat och stan...

Av Lotta - 19 mars 2010 09:13

--- Har vårkänslor i kroppen. Det liksom spritter till av förtjusning då och då, och karaktäriseras som vanligt av att jag vill mycket, väldigt mycket. Mer än jag hinner t.o.m.   . Vi är redan i mitten av mars och det droppar, risslar och porlar av...

Av Lotta - 8 mars 2010 22:33

--- HÄRLIGT! Det var plusgrader och takdropp ända till kvällningen. T.o.m. vägarna hade torkat upp lite och asfalten syns här och där. Jag hoppas verkligen att snön snart är borta så vi kan börja spåra igen.   I helgen gjorde Gunnar & Gunilla e...

Av Lotta - 1 mars 2010 16:53

--- Måndag och äntligen den första dagen i vårmånaden mars. Även om det inte ser ut så därute med snön som virvlar och yr, men någon gång måste det ju ta slut menar jag...   I helgen har vi haft IPO-workshop med Trond O. Johansen från Norge. So...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se