Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Träningsträff för några kennelekipage

Av Lotta - 18 oktober 2009 11:53

---

Vilken jättetrevlig dag vi hade igår. Helt perfekt tycker jag Skrattande. Soligt väder, dock blåsigt, men det gjorde inget. Vi började med att köra lite sökövningar i den ruta som vi dagen före hade använt på sökträningen. Jaga och Hedda var helt nybörjare, men både köpte den nya "leken" fullt ut. Grymt skoj tyckte båda. När vi väl kört igenom alla hundar så gick vi in i klubbstugan och fikade. Jag tror att min banankaka var uppskattad, det verkade så i alla fall. Fast det kanske var för att det inte fanns något annat bröd att tillgå? Flört


Efter det körde vi igenom olika ekipage i lydnaden. Kul att se Gaia & Gunnar, som har brukslydnaden för elit klar. Något annat som var kul var att se Hedda, som jag ju inte sett sen MH:t för ett år sen ganska precis. Hon hade utvecklats massor och var verkligen en trevlig hund. Det såg mycket bra ut.


Jag fick låna Karros kortärm en sväng för att testa på Grappa. Grappas ögon höll på att trilla ur skallen då hon fick bita i den. WOW, det här var bättre än den gamla kudden tyckte hon. En sådan ska således införskaffas så småningom. Som avslutning hade mina snälla, gulliga valpköpare köpt mig lite växter att plantera för vintern, ljung, silverek och prydnadskål i lila. TACK SNÄLLA! Vad glad jag blev Kyss.


Imorgon börjar jag jobba. Det ska bli spännande... Glad


---

 
ANNONS
 
Ingen bild

Chatta

18 oktober 2009 18:09

Tack för en supertrevlig dag!!

Lycka till i möro=)

Kram

 
Karro m. Hedda

Karro m. Hedda

18 oktober 2009 19:01

tusen tack för igår det var verkligen supertrevligt!
hoppas vi ses snart igen för en träningsträff!

http://www.nogg.se/hilleohedda

 
Ingen bild

Micke

18 oktober 2009 19:13

Riktigt rolig dag, ritigt god banankaka... Mums
Tack för trevligt sällskap och goda tips:)

 
Sara

Sara

18 oktober 2009 19:28

Tack för en jätte trevlig dag (så länge ja hann vara med). Hoppas ni hade kul och allt gick bra efteråt också :)

ses och hörs framöver!

http://blogg.brasse-dippa.se

 
Madelene

Madelene

19 oktober 2009 11:48

Åh ska du börja jobba, vad kul! Får man fråga vart nånstans?? Lite nyfiken blir man ju! =)

http://maddy81.blogg.se

 
Ingen bild

Lotta

19 oktober 2009 16:48

Än så länge är det inte frågan om någon riktig anställning, "bara" arbetsträning, men det är en kombinerad mix av F-hemmet, Kyrkan och pastorsexpeditionen... Och jag fick ju träffa Esse idag :)

 
Madelene

Madelene

20 oktober 2009 10:16

Ja, men ändå, det är ju alltid roligt att komma ut och få se lite annat även om det "bara" är arbetsträning! =) Hehe, Esse kan alltid glädja en, yrvädret himself! ;P

http://maddy81.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 16 augusti 2010 10:00

--- Känns som bloggen kanske börjar bli lite onödig? Jag skriver ju nästan aldrig numera. Det som man förmedlar på nätet förmedlas ju nästan uteslutande via fb idag. Jawell (eller ska jag säga "jawhoul"??   ), vi får väl se hur det blir framöver   ...

Av Lotta - 5 april 2010 14:46


--- Häromdagen ute på promenaden med vovvarna så kom jag att fundera över hur olika individer de är egentligen. Jag körde flera omgångar och Cragge & Våris gick tillsammans första vändan. De travar på framför mig på vägen, lugnt och sansat och stan...

Av Lotta - 19 mars 2010 09:13

--- Har vårkänslor i kroppen. Det liksom spritter till av förtjusning då och då, och karaktäriseras som vanligt av att jag vill mycket, väldigt mycket. Mer än jag hinner t.o.m.   . Vi är redan i mitten av mars och det droppar, risslar och porlar av...

Av Lotta - 8 mars 2010 22:33

--- HÄRLIGT! Det var plusgrader och takdropp ända till kvällningen. T.o.m. vägarna hade torkat upp lite och asfalten syns här och där. Jag hoppas verkligen att snön snart är borta så vi kan börja spåra igen.   I helgen gjorde Gunnar & Gunilla e...

Av Lotta - 1 mars 2010 16:53

--- Måndag och äntligen den första dagen i vårmånaden mars. Även om det inte ser ut så därute med snön som virvlar och yr, men någon gång måste det ju ta slut menar jag...   I helgen har vi haft IPO-workshop med Trond O. Johansen från Norge. So...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se