Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Älgjaktstider

Av Lotta - 12 oktober 2009 13:47

---

Nu är det tomt på byn. Känns lite som en typisk scen i en spaghetti-western, där det blåser damm och en och annan boll av busk genom en tom stad... Det är vid midsommar och älgjakten som det är så här i Dala-Floda. Och nåde den som vågar sig ut i skogen i dessa tider... Så vi håller oss hemma den här veckan.


Här är en klassiker... Känn in känslan Tungan ute (tomt, öde, allvar): Till helgen har vi en liten kennelträff. Vi är några tappra själar som kommer att träffas och träna. Som det ser ut nu så är det jag & Grappa, Chatta & Hagbard (eventuellt Micke..?), CC, Grizzla & Hoshi, Karro & Hedda, Gunnar & Gunilla med Gaia & Ripley, Sara & Jaga. Är det några fler som vill haka på? Ni är i så fall välkomna. Vi kör kl. 10:00 vid klubben. Efter träningen käkar vi tillsammans de som vill, på Thairestaurangen. Det ska bli KUL att träffa er i alla fall Glad.


Har tänkt på en sak... Något helt annat. Hur mycket olika människor betyder för alla och envar egentligen, olika människor som finns runtomkring en. Man tar varann för given och tänker inte så mycket på det som är självklart. En dag, när personen ifråga inte längre finns tillgänglig av en eller annan anledning, då vet man plötsligt HUR mycket peronen i fråga betydde, för det är då saknaden kommer. Saknar man en människa mycket så betydde den människan mycket för en... Mmm, då har jag varit lite filosofisk också Flört. Kontentan av det hela: Ta vara på varann och uppskatta dina vänner medan de finns runtomkring. Sen kan det vara försent!


Ha en bra dag!


---

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 16 augusti 2010 10:00

--- Känns som bloggen kanske börjar bli lite onödig? Jag skriver ju nästan aldrig numera. Det som man förmedlar på nätet förmedlas ju nästan uteslutande via fb idag. Jawell (eller ska jag säga "jawhoul"??   ), vi får väl se hur det blir framöver   ...

Av Lotta - 5 april 2010 14:46


--- Häromdagen ute på promenaden med vovvarna så kom jag att fundera över hur olika individer de är egentligen. Jag körde flera omgångar och Cragge & Våris gick tillsammans första vändan. De travar på framför mig på vägen, lugnt och sansat och stan...

Av Lotta - 19 mars 2010 09:13

--- Har vårkänslor i kroppen. Det liksom spritter till av förtjusning då och då, och karaktäriseras som vanligt av att jag vill mycket, väldigt mycket. Mer än jag hinner t.o.m.   . Vi är redan i mitten av mars och det droppar, risslar och porlar av...

Av Lotta - 8 mars 2010 22:33

--- HÄRLIGT! Det var plusgrader och takdropp ända till kvällningen. T.o.m. vägarna hade torkat upp lite och asfalten syns här och där. Jag hoppas verkligen att snön snart är borta så vi kan börja spåra igen.   I helgen gjorde Gunnar & Gunilla e...

Av Lotta - 1 mars 2010 16:53

--- Måndag och äntligen den första dagen i vårmånaden mars. Även om det inte ser ut så därute med snön som virvlar och yr, men någon gång måste det ju ta slut menar jag...   I helgen har vi haft IPO-workshop med Trond O. Johansen från Norge. So...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se